Rejser til New York

På denne side vil du finde information om rejser til New York, byens mange muligheder og andet. New York er ikke hvilken som helst by; den er en af de største byer i et af verdens største lande!

I denne mangfoldige by, vil du kunne opleve alt lige fra den populære Frihedsgudinde til det travle og meget fremmedartede China Town. Du finder ikke i andre byer en så mangeartede og forskellig befolkning, hvilket giver byen dens helt egen stemning og personlighed.

Når du har valgt at begive dig ud på en eller flere rejser til New York, er det vigtigt at planlægge og arrangere rejsen. Hvordan vil du bo? Hvad vil du se? Hvor sker der mest?

Har du planlagt flere rejser til New York eller USA generelt? Hvilket flyselskab skal stå for din rejse til New York? I denne store by, behøver du ding planlægning for at få det bedste ud af din rejse til New York.

Med sine 19 mio. indbyggere er der ikke noget at sige til, at New York bliver kaldt ”Byen der aldrig sover”. Med rejser til New York kan du altså med andre ord opleve en boblende og pulserende storby, der byder på alt mellem himmel og jord.

Du kan for eksempel komme op på toppen af New Yorks største bygning The Empire State Building og opleve den fantastiske udsigt over den skønne og brusende by. Du kan også opleve det travle og lysrige Times Square, hvor neonlys og reklameskilte lyser natten op mellem alle biler og mennesker.

Hvis du har lyst til at møde en ”bekendt”, kan du tage til Central Park, hvor du kan møde H.C. Andersen, der sidder og funderer over tilværelsen på en bænk. Dette er byens grønne åndehul, hvor man kan slappe af og lade op, inden man begiver sig ud i storbyen igen.

Det kan også anbefales at købe en rigtigt New Yorker hot dog i det financielle distrikt som du tit ser på film. Med dagens dollar kurs koster en simpel hotdog $2 hvilket svare til ca. 13 kroner.

Hvis du er interesseret i kunst, og af det bedste af slagsen, kan du besøge The Museum of Modern Art; her vil du kunne se det bedste af vestlig kunst såsom Dali, Picasso og Warhol.

Du kan altså med rejser til New York opleve mangt og meget, og det vil helt sikkert blive en oplevelse for livet, som ikke kan matches andetsteds!