Rejser til Mallorca

Kribler det med at købe en flybillet til din næste rejse? Så vil vi helt klart anbefale at din næste rejse går til det vidunderlige Mallorca der helt sikkert vil tage pusten fra dig, hvis det er første gang du rejser her til eller vække en masse dejlige minder, hvis du har været her før.

På rejser til Mallorca er der oplevelser for en hver smag. Om du er til tilbagelænet landsidyl eller ferie med gang i kan du få dine ønsker opfyldt med en rejse til denne perle af en feriedestination. Tag for eksempel kæresten med til et af de vidunderlige fincaer langt væk fra det turistet storby liv.

Her er der masser af tid til at nyde hinanden, god mad og stille omgivelser, der alt sammen er omringet af smuk natur og den venlige lokalbefolkning. At tage på de luksuriøse fincaer er en helt anden form for ferie, hvor intimiteten er i højsæde.

En finca er som regel et gammelt gods eller gård der er blevet gjort i stand og moderniseret så de nu kan slå døren op som hyggelige familiehoteller, hvor kunden kunden, dig, er i centrum.

Som i resten af Spanien kan du betale med dit kredit kort, men det er altid en god idé at have vekslet lidt euro.

Her bliver der kredset for dig og der er fokus på god mad fra det spanske landkøkken, der selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. På hotellets værelser finder man rustik indretning og hyggelige kaminer der er med til at øge romantikken på rejsen til Mallorca.

Er du mere til pakkerejser til Spanien er det selvfølgelig også noget Mallorca kan byde på da der er masser af alt-inklusiv hoteller på øen. En pakkerejse kan også være perfekt til dig som er ung og ønsker at feste på de hvide Magaluf sandstrande med farverige drinks.

Flot drone video fra Mallorca

Strand og aktiv ferie finder du også på turen til Mallorca. Er du mere til cykling, dykning, vandretur eller bare at ligge ved stranden når du skal på ferie, så kan rejser til Mallorca sagtens opfylde dine behov her.

Der er rigtig mange muligheder for dem der elsker aktiv ferie og sceneriet er helt i top når man bevæger sig rundt i den dejlige natur. Vi kan klart anbefale at se steder som Port de Sóller, Andratx og Valldemossa.

Når du har fået nok af aktiviteterne og trænger til at ligge på en afslappende strandstol eller tage en dukkert i det krystal klare vand, tager du blot til en af de mange badestrande der har alt hvad du altid har drømt om, at din næste ferie kunne byde på.