Skiferie i Norge

Mange danskere tager hvert år på skiferie i Norge, og det er ikke uden grund.

Trysil, Hemsedal, Hafjell og Geilo er bare nogle af de destinationer, hvor mange danske børnefamilier og nybegyndere hvert år tager til. Er du en mere erfaren skiløber, kan du også stadig roligt tage på skiferie i Norge.

Der er noget for enhver, hvis du vælger en skiferie i Norge. Der er gode muligheder for både langrend, at stå på snowboard i nogle af europas største snowboardparker, at bo i traditionelle norske hytter på pisterne, og at have hyggelig samvær uden for pisterne, hvis du tager på skiferie i Norge.

Også transporten er nemt klaret, og mange danskere vælger at køre selv eller at tage en af de mange færgeafgange, der går til flere destinationer i Norge.

Trysil

Trysil er det største og mest populære skiområde i Norge. Med sine 75 km. pister findes der mange børnevenlige bakker, skandinaviske skiskoler, og kan du lide tanken om ski in & ski out, hvor man bor i hytter direkte på pisterne, er det Trysil, du skal tage til.

Trysil er et oplagt feriemål, hvis du har hele familien med, eller hvis du er ny på ski, men er du mere erfaren er Trysil absolut også et besøg værd. Generelt er Trysil super børnevenligt og er rigtigt populær sted at holde skiferie.

Hemsedal

Hemsedal ligger højt i terræn, og her findes 44 km. snesikre pister. Har du børn med, eller er du absolut nybegynder, er en skiferie i Norges Hemsedal det bedste sted at tage til, så du i ro og mag kan lære at stå på ski og finde ud af, hvor dejlig en ferieform, det er.

Hafjell og Kvitfjell

Hafjell ligger kun ca. 200 km. fra Oslo, og er et meget populært skiområde for danskere. Med liftkort til området, har du mulighed for både at stå på ski i Hafjell og Kvitfjell.

Hafjell er ofte vært ved internationale konkurrencer i Slalom, storslalom og super-G, hvorfor områderne er for de mere øvede og erfarne skiløbere.

Du er sikret sne, hvis du tager på skiferie i Norges Hafjell og Kvitfjell, da områderne har mange snekanoner, de kan gøre brug af, hvis snevejret en sjælden gang fejler.

Det er ikke uden grund at mange danskere hvert år vælger at tage på skiferie i Norge, for her er områder for alt fra absolut nybegyndere til de mere erfarne skiløbere, for folk, der er mere til snowboard, og for dem, der tager afsted for at hygge sig i de autentiske hytter.

Med andre ord vil du ikke fortryde en skiferie i Norge, hvor der er noget for alle medlemmer af familien. Skiferie i Norge er helt perfekt for de mere erfarne skiløbere.