Rejser til Rom

Er rejsefeberen over dig og trænger du til at komme væk fra det til tider triste vejr, som Danmark byder på lidt for ofte? Snup en lækker rejse til Rom og få en på opleveren.

Når du starter din søgen på en rejse til Rom eller en hvilket som helst andet rejsedestinationen er det første man leder efter en god, ledig og gerne billig afgang med et fly fra den lufthavn man nu engang gerne vil flyve fra.

I Danmark har vi efterhånden 3 lufthavne der alle har daglige afgange til destinationer til storbyer i EU. Lufthavnene er Kastrup Lufthavn ved København, Billund lufthavn i Midtjylland, samt Aalborg lufthavn i Nordjylland. Bor man i Jylland og finder det billigste fly fra Kastrup er det en god idé at overveje, hvor meget mere billig den egentlig er, når man skal medregne transport fra Jylland til København.

Rom er en rigtig storby med mere end 2,7 millioner indbyggere og dertil er byen den tredje mest besøgte rejsedestination i EU og en by med historisk og kulturel betydning verden over. I Rom kan du betale med dit bank kort og ellers benytte denne smarte valutaomregner før du veksler penge.

På ferien til Rom vil man opleve et typisk middelhavsklima der karakterisere alle middelhavskysterne i Italien. Klimaet er derfor mest behageligt i månederne fra april til juni samt fra midten af september til oktober.

Se turist-videon om Rom her

Når man nu har besluttet sig for at rejsen skal gå til Rom er det en god idé at planlægge sin tur grundigt hjemmefra, da der er rigtig mange seværdigheder der er værd at aflægge et besøg, men der er også noget for enhver smag.

Tag for eksempel ud og oplev den imponerende Peterskirken som for mange år siden blev tegnet af Michelangelo, hvor du fra kirkens 136 meter høje kuppel kan opleve en fascinerende udsigt som ikke findes andre steder i Rom.

Herefter kan turen gå til Colosseum, hvor de store, stærke og frygtindgydende gladiatorer kæmpede mod vilde dyr og slut så dagen af med at byde familien på restaurant besøg i en af de mange gastronomiske restauranter som man finder i Roms små hyggelige gader.