Rejser til Italien

Skal din næste ferie der skal gå til det skønne land Italien, men du ved ikke hvor du skal starte? En god idé når man begynder at planlægge rejser til Italien er at finde ud af, hvilket flyselskab man vil rejse med. Der findes rigtig mange om buddet og nogle er selvfølgelig dyrere end andre.

Det er klart at, hvis man finder frem til den billigste flybillet til Italien så går man også tit på kompromis med kvaliteten af selve flyveturen derned, da mange lavpris flyselskaber slækker lidt på luksussen for at kunne tilbyde de billigste priser.

Det er derfor vigtigt at du gør op med dig selv om du har lyst til at have luksus på turen derned eller om dette godt kan undværes for derefter at have flere lommepenge med til selve oplevelserne i landet. Italien har siden 1999 anvendt Euroen og du kan omregne euro online og se hvor langt dine penge rækker.

Bemærk venligst at vi løbende opdatere med de bedste tilbud her på siden, så du kan være sikker på at finde priser der er up to date. Vi sætter en ære i at kunne leverer de bedste og mest opdaterede tilbud direkte til dig her på vores hjemmeside og vil glæde os over, hvis vi hjælper dig af sted på din næste drømmerejse.

Se en turist video fra Toscana her

Der er rigtig mange smukke destinationer at opleve på dine rejser til Italien. Det er svært at beslutte sig til, hvor man skal rejse hen når man tager til Italien og det er netop også grunden til at rigtig mange rejsende der før har været i Italien kommer tilbage igen og igen.

Hovedstaden i Italien er Rom og er klart et besøg værd da den er fyldt med historie. Byen er kæmpe stor og kan ses over flere omgange. Er du fan af flotte bygningerne og lækre spisesteder så er det stedet for dig.

Tag for eksempel til det smukke Toscana (Se video fra Toscana herover) og oplev en madkultur du ikke havde troede fandtes, måske til Venedig og sejl i byens gader? Du kan prøve at tage til Cavallino som er en lille by der ikke ligger ret langt væk fra Venedig og lide ud til den smukke Adriaterhavskysten, hvor man har den dejlige strand lige ved hånden samtidigt med at man har Venedig få kilometer væk.