Søg efter din afbudsrejse

Rejs fra Udrejse dato Pris
Rejs til Hjemrejse dato

Flyselskab Afrejse Ankomst, Hotel Varighed Pris
PrimoTours I dag » Billund Sivota, Sivota Diamond Spa Resort m/helpension 2 uger 10198 DKK
PrimoTours I dag » Billund Palma Nova, Aquasol 1 uge 2498 DKK
PrimoTours I dag » Billund Ialyssos / Ixia, Lejligheder Osiris Apts. 1 uge 2498 DKK
PrimoTours I dag » Billund Ialyssos / Ixia, Kassandra hotel 1 uge 2698 DKK
PrimoTours I dag » Billund Palma Nova, Aquasol 1 uge 2698 DKK
PrimoTours I dag » Billund Ialyssos / Ixia, Lejligheder Osiris Apts. 1 uge 2798 DKK
PrimoTours I dag » Billund Ialyssos / Ixia, Lejligheder Osiris Apts. 1 uge 2898 DKK
PrimoTours I dag » Billund Ialyssos / Ixia, Kassandra hotel 1 uge 2998 DKK
PrimoTours I dag » Billund Palma Nova, Tropico Playa m/All Inclusive 1 uge 2998 DKK
PrimoTours I dag » Billund Palma Nova, Aquasol 1 uge 2998 DKK


1 2 3
Frem »

Pakkerejser Tyrkiet

Pakkerejser Tyrkiet

Med pakkerejser til Tyrkiet bliver du holdt i hånden hele vejen
Du sidder og skal til at finde ud af, hvorhen den næste rejse skal gå hen, men kan ikke rigtig beslutte dig. Du har søgt på rejser til Spanien, rejser til Italien, rejser til England samt en masse andre destinationer, men er nu stødt på rejser til Tyrkiet, et land hvor du aldrig har været før og altid har drømt om at rejse til. Nu hvor du har besluttet dig for at rejse til Tyrkiet næste gang, hvorfor så ikke købe en rejsepakke når du nu er i gang? Med pakkerejser til Tyrkiet får du nemlig det hele serveret på et sølvfad, så du ikke selv skal sidde og lede med lygte og stang for at sammensætte alle de forskellige ting man skal tage højde for på sin rejse.

Hvad er pakkerejser Tyrkiet egentlig?
Som ordet siger er en pakkerejse til for eksempel Tyrkiet en rejse der er sammensat i en pakke, så du har det hele samlet inden du tager af sted. Det betyder at du med en pakkerejse har det hele fra start af, lige fra en billig flybillet til dig og familien, transport med bus fra byen ud til færgen, billet med færgen, transport fra færge til hotel, motel, lejlighed, vandrehjem eller hvad man nu har valgt af form for overnatning. Derudover kan der også være inkluderet andre former for turistmæssige aktiviteter, så man hele tiden bliver guidet igennem sin ferie og kan bruge tiden sammen med familien og nyde ferien sammen med dem i stedet for at tænke på hvordan man finder frem til den næste færge eller lignende.

Og husk, du er også dækket af pakkerejseloven
Som en ekstra bonus er du faktisk også dækket økonomisk når du vælger at tage en pakkerejse til Tyrkiet. Når man vælger at købe alle sine ydelser igennem én fast rejseudbyder, så træder den såkaldte pakkerejselov nemlig i kraft og er lavet med ét mål for øje, at sikre dig som forbruger under din rejse. Det betyder i praktisk for dig, at du for eksempel kan krave refundering af en given billet, hvis det aftalte mødested eller tidspunkt ikke bliver overholdt. Man kan godt se på det som en slags forsikring af hele sin rejse og de økonomiske midler man nu engang har lagt i ferien.

Pakkerejser Tyrkiet er kommet for at blive


Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required