Søg efter din afbudsrejse

Rejs fra Udrejse dato Pris
Rejs til Hjemrejse dato

Flyselskab Afrejse Ankomst, Hotel Varighed Pris
PrimoTours I dag » Billund Sivota, Sivota Diamond Spa Resort m/helpension 2 uger 10198 DKK
PrimoTours I dag » Billund Palma Nova, Aquasol 1 uge 2498 DKK
PrimoTours I dag » Billund Ialyssos / Ixia, Lejligheder Osiris Apts. 1 uge 2498 DKK
PrimoTours I dag » Billund Ialyssos / Ixia, Kassandra hotel 1 uge 2698 DKK
PrimoTours I dag » Billund Palma Nova, Aquasol 1 uge 2698 DKK
PrimoTours I dag » Billund Ialyssos / Ixia, Lejligheder Osiris Apts. 1 uge 2798 DKK
PrimoTours I dag » Billund Ialyssos / Ixia, Lejligheder Osiris Apts. 1 uge 2898 DKK
PrimoTours I dag » Billund Ialyssos / Ixia, Kassandra hotel 1 uge 2998 DKK
PrimoTours I dag » Billund Palma Nova, Tropico Playa m/All Inclusive 1 uge 2998 DKK
PrimoTours I dag » Billund Palma Nova, Aquasol 1 uge 2998 DKK


1 2 3
Frem »

Pakkerejser Spanien

Pakkerejser Spanien
Med en pakkerejse til Spanien får du det hele samlet

Her på siden danner vi et godt overblik over den mange gode tilbud der findes på emnet: pakkerejser Spanien

Der findes ingen bedre følelse end at tage på en rejse, hvor det hele er planlagt på forhånd og kører på skinner. Derfor er pakkerejser til forskellige destinationer netop også blevet en rigtig populær metode at rejse rundt på. Få at tildele sig en lille forståelse af, hvad en pakkerejse til Spanien egentlig er har vi også her på siden prøvet at lave en lille forklaring som følger her.

Hvad er og hvorfor pakkerejser Spanien?
Ja som de fleste nok kan gætte ligger det faktisk lidt i ordet ”pakkerejser Spanien”. Pakkerejser til forskellige lande eller storbyer er rejser, hvor man køber det hele samlet i en pakke. Det betyder skåret ud i pap, at du for eksempel kan købe en samlet pakke, hvor du har det hele lige fra transport til destinationen, indkvartering når du er fremme og/eller anden form for turistmæssige ydelser. Det kunne for eksempel være kombinationen af billig flyrejse til Spanien, busrejse til den færgeleget, færge til rejsemålet og her indlogering på et hotel, lejlighed, hostel, vandrehjem eller anden form for overnatning det pågældende sted. Med denne beskrivelse ledes dine tanker nok over på de velkendte charterferier eller charterrejser, som faktisk er en typisk pakkerejse.

Grunden til at det er en god idé at vælge en pakkerejse til for eksempel Mallorca i Spanien er den, at man har en vis sikkerhed i sådanne pakkerejser til Spanien. For det første ved du allerede hjemmefra lige præcis hvor, hvordan og hvorledes i skal bo der hvor i kommer frem til. I kender til alle tiderne med de forskellige transportmidler, hvilket giver en rigtig dejlig og behagelig tryghed samt en meget bedre start på ferien.
Men det er faktisk ikke den eneste gode grund til at vælge pakkerejser frem for almindelige rejser, hvor i selv står for hele planlægningen. Med disse rejser er i nemlig også dækket af den såkaldte pakkerejselov.

Lidt om pakkerejseloven
Med pakkerejseloven er du rigtig godt dækket ind som kunde, hvis du køber alle dine forskellige ting ved den samme rejseudbyder. På denne måde kan du kræve eventuelle tilbagebetalinger af ydelser der ikke har levet op til de ting i er blevet lovet.

Pakkerejser Spanien er kommet for at blive, se vores gode samling af tilbud her på siden


Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required